Whiskey i drinkar

Whiskey 0 comments

 

Att blanda i fin whiskey i drinkar, kan få en konnässör att spärra upp ögonen och skaka på huvudet. Att förstöra en fin tradition och försaka härliga smaker är en skam och något en riktig whiskeyälskare aldrig skulle göra.

Men regler är till för att brytas, kan man skämtsamt säga när man tar en sipp av en Ironman eller en Whiskey Sour. Faktum är att man inte behöver ta sin allra dyraste whiskey till att blanda drinkar. Det finns billigare varianter som man kan använda. Jack Daniels är ett märke som många köper när man planerar en fest. Även andra amerikanska whiskeysorter eller bourbon passar bra och förekommer dessutom i många blandningar.

Irländsk whiskey som är lite mer fruktigare i smaken är också en bra ingrediens i drinkar med whiskeykaraktär. Många klassiska drinkar har även blivit populära igen, genom TV-serier och filmer.

Whiskey är mycket god till citrussmaker så en mix av dessa, är en bra idé. Även kaffe och whiskey är en bra kombination, och vill man inte dricka dem var för sig efter maten, kan man blanda dem till en Irish Coffeedrink eller med lite Baileys till en Irish Car Bomb.

Author admin