Snus för whiskyälskaren

Whiskey 0 comments

Det råder ingen tvekan om att snus och tobak har starka associationer till varandra. Den mest förekommande tobaksprodukten i kombination med whisky är cigarrer, men det är inte alla som tycker om smaken och dessutom skadar röken både användaren och människor omkring. Dricker du dessutom whisky på krogen är rökning totalt förbjudet – åtminstone i Sverige.

Men för många är kombinationen av whisky och tobak ett måste och då kan snus vara ett bättre alternativ. Du kan beställa Knox snus eller annan snussort som du föredrar vis Snusnetto.se. Hemsidan är framtagen för att göra det lättare för dig att hitta just din snusfavorit och samtidigt kunna beställa med leverans till din dörr.

Vilket snus passar till whisky?

Vilket snus du ska välja är naturligtvis upp till dig själv att bestämma. Här är det inte ovanligt att välja traditionella smaker som inte tar bort för mycket smak från drycken. Den klassiska tobakssmaken är således att föredra, men det fungerar även bra med rökiga toner, älgört eller smak av bergamott.

Får man snusa på krogen?

Att rökning är förbjuden på restauranger och krogar är bara bra och förhindrar att andra människors hälsa påverkas av dina livsval. Eftersom snus inte orsakar någon rök påverkar det således inte människor omkring dig. Om du vill snusa i samband med att du tar dig en whisky på krogen är det helt fritt fram. Väljer du snus utan nikotin är det inte ovanligt att smakupplevelsen blir en annan. Du väljer naturligtvis det som passar dig bäst!

Author Rebecka