Bäst snus till whiskeyn

Whiskey 0 comments

Tobak och whiskey går hand i hand. Cigarrer får väl sägas vara det mest traditionella komplementet till ett fint glas whiskey, men ibland finns inte tiden, pengarna eller miljön för att kunna göra det. Då kan snus vara ett spännande alternativ.

Snus stör inte de omkring dig

Snus är ett komplement till whiskey som lämpar sig extra bra då det finns många smaker. Det kan också skötas diskret utan att störa någon omkring dig med rök. På Nettotobak hittar du i princip alla märken och smaker som finns på marknaden till bra priser. Det kan aldrig bli fel med traditionell tobaksmak. Annars passar bergamott, älgört och rök väldigt bra till en högkvalitativ whiskey. Du hittar även tobaksfria alternativ på Nettotobak, om det är något som skulle vara intressant. Utan tobak är det andra aromer som kommer fram, vilket kan hjälpa eller stjälpa upplevelsen – det beror på vad du gillar helt enkelt.

Gör ditt eget whiskeysnus

Du kan också köpa större förpackningar med smaklöst snus, och sedan blanda din egen smaksättning. Köp någon arom och blanda den med lite salt. Du kan så klart också smaksätta med din favoritwhiskey om du inte kan få nog av whiskeysmaken. Efter två dagar i kylskåpet får du ett snus som smaksatts helt enligt dina preferenser – och som dessutom är billigare än att köpa färdigt.

Author Rebecka