Mässor och andra events

Whiskey 0 comments

 

För dem som älskar mässor och provsmakningar, finns möjlighet att ta plats på öl – och whiskeymässan i Göteborg i slutet på mars där små bryggerier, whiskeyimportörer och destillerier samlas tillsammans.

Dessutom finns andra små events i landet som t.ex. Whiskeyexpo i Linköping i februari på Konsert och Kongress och flera öl – och whiskeyfestivaler från Malmö upp till Stockholm och Uppsala.

På alla dessa utställningar finns det inte bara öl och whiskey, men även lärandet om tillverkning och vad som bäst kombineras till de olika sorterna i form av mat eller tilltugg. Det är alltså en perfekt möjlighet att både få mer kunskap samtidigt som man njuter av underbara drycker.

Detta är även att rekommendera för alla samlare, konnässörer och whiskeyintresserade som inte bara ser whiskey som en god dryck, utan som även uppskattar dess historia, utveckling och allt som hör till. Allt går ju inte att få tag på i Systembolagets välsorterade lokaler.

Vill man ha tag på förstklassig whiskey, är även de stora auktionshusen utmärkta alternativ om man tar samlandet på stort allvar eller vill ha sin whiskey värderad.

Author admin